Erhvervsrengøring i Nordjylland

Ikke en fedtplet eller støvfnug at finde

Med udgangspunkt i vores mange års erfaring på området samt fornødne hjælpemidler, rengøringsprodukter og ikke mindst super dygtige medarbejdere, tilbyder vi professionel erhvervsrengøring i Aalborg, Nørresundby og omkringliggende byer i Nordjylland.

Nord Pol er et større rengøringsfirma, der tilbyder en lang række af services inden for rengøring. Vores dygtige og grundige medarbejdere efterlader ikke et sted før det er skinnende rent! At yde den bedste service og have tilfredse kunder er alfa omega og vores hovedmål. Vi vil såvidt muligt undgå reklamationer og tager det udgangspunkt at vores ydelser fra start skal være fejlfri. Igennem dialog og fleksibilitet finder vi med kunden frem til de rengøringsopgaver, som vores medarbejdere skal udføre.​

Kontakt os for priser på opgaver inden for erhvervsrengøring

​Den pris vi i fællesskab med kunden finder frem til er fastlagt. Således kommer der aldrig uventede ekstraregninger eller tillæg når de bruger os som rengøringsfirma. Såfremt der skulle være opgaver der er nødvendige at udføre, eller andet der ikke er med i aftalen spørger vi først om dette er noget som kunden ønsker, at der bliver lagt til opgaven.

​Du er meget velkommen til at kontakte os, hvis du har spørgsmål til vores ydelser eller ønsker at indgå en aftale om erhvervsrengøring.

De nødvendige kontaktoplysninger finder du her på hjemmesiden, under kontakt.

Erhvervsrengøring i Nordjylland

Har du en opgave for os?